Geen producten (0)
Geen producten (0)

Loftdeur met stalen frame ''Steigerhout''

€ 427,85 (inclusief btw 21%)
Levertijd 6-8 weken
Specificaties
Productcode LSFS
Netto gewicht 40,00 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen frame


Bestel dan hier in 4 simpele stappen uw schuifdeur.

1: Kies de afwerking van het hout

2: Kies de kleurstelling van het hout

3: Kies de breedte van uw deur

4: Kies de hoogte van uw deur

Betaalbare loftdeur

Deze loftdeur met stalen frame is ingewerkt  met nieuwe geschaafde of ruwe steigerplanken die met een bandschuurmachine bewerkt worden zodat deze geheel splintervrij zijn maar toch een robuuste uitstraling blijft houden. Het stalen frame is in dezelfde kleur gecoat als onze schuifdeursystemen zodat deze perfect bij elkaar matchen. Het steigerhout dat wij gebruiken is gedroogd tot een vochtpercentage van maximaal 12 % dit houdt in dat de werking van het hout minimaal is, de planken zitten opgesloten in het stalen kader en kunnen toch vrij bewegen waardoor dit een ideale deur is.. U kunt ervoor kiezen om de planken door ons te laten beitsen in desgwenste kleur.

Breedte van uw schuifdeur bepalen

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

Hoogte van uw schuifdeur bepalen

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Loftdeuren met stalen frame worden standaard voorbereid voor de vloergeider die meegeleverd wordt bij een schuifdeursysteem.

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl

  • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.

  • Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest