Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur op maat van vurenhout

€ 189,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-4 weken
Specificaties
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betaalbare opgeklampte schuifdeur? Bestel dan hier in 4 simpele stappen uw schuifdeur.

1: Kies uw model

2: Kies de breedte van uw deur

3: Kies de hoogte van uw deur

4: Kies afwerking schroeven - voor of achterzijde of weggeplamuurd .

5: Kies of u de sponning voor de vloergeleider voorbereid wil hebben.

Wij maken schuifdeuren van vurenhout dat gedroogd is tot een vochtpercentage van maximaal 10 % dit houdt in dat de werking van het hout minimaal is, het blijft natuurlijk hout en is dus nooit geheel werkingsvrij. De deuren bestaan uit rechtopstaande planken (vellingdelen) die d.m.v. klampen aan elkaar geschroefd worden, dit word ook wel een klampdeur genoemt, het enige wat u zelf moet doen is deze eventueel wat te plamuren en in desgewenste kleur af te lakken of te beitsen. Dikte van de deur is 45 mm.

 

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Wilt u uw schuifdeur gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen dan kunt u ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onderin de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider( word meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld)

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

De achterzijde bevat niet het schoormotief dit is maar aan één zijde. Dus aan de voorzijde het gekozen model  en achterzijde rechtopstaande planken.

 

  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
  • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.
Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest